20+ Kaas

Author
Nevertoolate
Buff Lady!
2006/03/01 15:31:33 (permalink)
0

20+ Kaas

Ok....wat soort kaas is 20+ kaas.... jonge kaas, oude kaas...ja ja.
Ik woon in Engeland en ik wil kaas kopen dat te ?vergelijken? is met 20+ kaas.
 
 
 
#1

6 Replies Related Threads

    Espi
    meten = weten!
    RE: 20+ Kaas 2006/03/01 15:47:19 (permalink)
    0
    Je hebt jonge EN oude 20+ kaas. Standaard is 48+ . De 48+ slaat op het aantal gram vet per 100g droge stof. Dit is ongeveer 30 gram vet per 100g kaas.

    Bij 20+ kaas zit er 12 g vet in per 100g. Soms zie je ook het getal 12% staan.
    Bij 30+ kaas zit er 18g vet in per 100g.

    Werken ze in GB nu ook met 100g eenheden of is het zo rampzalig als in de VS met servings?
    #2
    Nevertoolate
    Buff Lady!
    RE: 20+ Kaas 2006/03/01 17:22:58 (permalink)
    0
    Bedankt Espi!! Nu weet ik wat ik moet kopen...In Engeland werken we ook met 100g eenheden....maar ik wist niet wat 20+ kaas was dat stelt niks voor, voor mij tenminste....dus ik moet dan kaas kopen dat een redelijk laag vet gehalte heeft.....or as i know it... low fat cheese blij
    #3
    Lai
    still lightweight, ofzo
    RE: 20+ Kaas 2006/04/01 22:09:10 (permalink)
    0
    20+ kaas smaakt naar ..niks
    behalve de slankie pittig. Die smaakt verdacht veel naar 'gewone'oude kaas. Je hebt ze in blokken, kan je gewoon schaven (die voorgesneden plakjes vind ik  echt niks) Maar niet overal te krijgen (wel bij c-1000)
    #4
    Snuffel
    Working Class
    RE: 20+ Kaas 2007/06/27 20:04:13 (permalink)
    0
    Zijn er geen lekkere 20+ kazen? Wij hebben hier Slanke Anke, 20 g vet en 35+ kaas, maar ik zou iets magerders willen om op mijn boterham te leggen (voor croque monsieur bvb), iets niet uit pakjes, wat je dun kan laten afsnijden.
    #5
    Georgia_
    Super Heavy Weight
    RE: 20+ Kaas 2007/06/27 21:11:24 (permalink)
    0
    ORIGINAL: Snuffel

    Zijn er geen lekkere 20+ kazen? Wij hebben hier Slanke Anke, 20 g vet en 35+ kaas, maar ik zou iets magerders willen om op mijn boterham te leggen (voor croque monsieur bvb), iets niet uit pakjes, wat je dun kan laten afsnijden.



    KWestie van gewoon proberen, denk ik. Vraag gewoon in een kaaswinkel of ze even een plakje voor je afsnijden. In NL is dat geen enkel probleem, vaak ook niet bij supers met een bediende kaasafdeling.

    Even off topic, Snuffel: die 6,6-6,8 g vetmassa in je signature, moet dat geen 6,6-6,8 KG zijn?
    #6
    Snuffel
    Working Class
    RE: 20+ Kaas 2007/06/27 21:24:04 (permalink)
    0
    Tuurlijk Georgia! Bedankt om mij erop te wijzen, ik had het nog niet gezien. Het spreekt zo voor zich dat het nog niet opvalt knipoog.
    #7
    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.0