LockedAAS huisregels

Author
Smalluser
*Retired Founder*
2004/02/11 20:43:17 (permalink)
5 (1)

AAS huisregels

ALLE LEDEN MOETEN DIT LEZEN EN ER MEE OVEREENSTEMMEN ALVORENS TE POSTEN. ALS JE NIET BEGRIJPT WAT ER BEDOELD WORDT, VRAAG HET AAN EEN MODERATOR. HET NEGEREN VAN DEZE REGELS KAN TOT GEVOLG HEBBEN DAT UW ACCOUNT KAN WORDEN OPGEHEVEN
DE REGELS :

1. Bronnen posten is niet toegestaan.

Goede bronnen zijn niet dik gezaaid, en dit is een maatregel om hen te beschermen.

2. Het bespreken van bronnen.

Als je de bron kenbaar maakt, dan word je eenmalig gewaarschuwd en bij een 2e overtreding in overleg met de Admin's van dit board verwijderd. Andere punten kunnen openlijk worden besproken, zolang de bron niet kenbaar gemaakt wordt.

3. Bronnen die adverteren.

Dit kunnen we niet toestaan. We weten niet of je geen scammer bent, en ten tweede als je echt een goede bron bent dan is open op het internet adverteren een goede manier om aan alle wettelijke instanties kenbaar te maken wie je bent en wat je doet. Hierop wordt streng toezicht gehouden.

4. Vraag niet openlijk naar bronnen of prijzen.

Dit is voor de bescherming van jezelf. Als je openlijk naar een bron of prijs vraagt heb je veel kans dat je inbox daarna overstelpt wordt met e-mails van scammers die op de loer liggen. Vraagstellingen mbt bronnen worden zonder pardon verwijderd.

5. Mensen onder de 21 jaar kunnen beter geen AS aanraken, en mensen onder de 18 mogen hier niet posten !!! 

Mensen onder 21 kunnen beter nog geen AS gebruiken wegens de schadelijke bijwerkingen op de gezondheid op langere termijn. Want het is tenslotte de bedoeling van dit board om op een zo gezond mogelijke manier bezig te kunnen zijn met de sport in het algemeen.

Je bent hier welkom. Post, stel vragen. Je bent niet te jong om te leren. En er valt veel te leren. Hoe meer je weet, hoe meer je er uit zal halen als je uiteindelijk ooit beslist om zelf te gebruiken. Maar gebruik niet onder de 21 jaar.

En verwacht aan of opmerking en herinneringen aan het feit dat je te jong bent om te gebruiken wanneer je post.

De regels hier zijn opgesteld om duidelijkheid te kunnen scheppen naar de members maar ook naar de moderators om een ieder op een volwassen manier met AS te kunnen laten omgaan. Ze worden op iedereen hetzelfde toegepast. Als je hier niet komt om openlijk illegale dingen te bespreken, dan zal je van de moderators geen problemen hoeven te verwachten. Maak je een keer een fout zal dit gevolgd worden door een waarschuwing. Bij meerdere voorvallen zal ingegrepen worden op de manier die nodig geacht wordt.


LET OP updates.
#1

0 Replies Related Threads

    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.0