Belangrijke nieuws NBBF !

Author
Hedwig
IFBB Wedstrijdregelneef
2009/07/27 13:49:39 (permalink)
0

Belangrijke nieuws NBBF !

Belangrijke mededelingen !!!
 
 
Wedstrijdnieuws
 
De geplande wedstrijd op 27 september in Mijdrecht de WBC/ “Walter Classic” zal dit jaar niet doorgaan. Op 4 oktober (1 week later) is de Atlas in Middelburg deze zal als C/B wedstrijd worden opgenomen. Alle atleten die zich al hebben ingeschreven voor de WBC zullen hierover persoonlijk bericht krijgen en indien wenselijk ingeschreven worden voor de Atlas.
 
Selectie WK dames
 
Omdat de wedstrijd van 27 september komt te vervallen zal de selectie voor het WK dames in Italië plaats vinden bij Beuvingsport in Mijdrecht op dezelfde datum 27 september. De tijd zal aan de kandidaten t.z.t. worden doorgegeven door Jolanda Beuving. Voor vragen en aanmeldingen voor de selectie WK dames kan men mailen naar marcelhoningh@gmail.com  De aanmeldingen moeten voor 15 september binnen zijn op het secretariaat van de NBBF, na deze datum is aanmelden niet meer mogelijk.
 
AC selectie
 
Let op !! Inschrijvingen voor deelname voor de AC (Arnold Classic maart 2010) moeten uiterst op 1 september 2009 binnen zijn bij het secretariaat van de NBBF lionabergmann@gmail.com of marcelhoningh@gmail.com  Na deze datum is deelname aan de selectie niet meer mogelijk.
 
Bestuursnieuws
 
Walter van den Branden zal per 23 juli 2009 zijn functie als penningmeester in het NBBF bestuur neerleggen. Deze post zal tijdelijk tot dat er een nieuwe penningmeester is aangewezen door de voorzitter worden bekleed. Walter van den Branden zal zitting hebben in het bestuur maar zal zich verder niet meer bezig houden met de dagelijkse taken van het dagelijks bestuur.   
#1

8 Replies Related Threads

  sis
  NO Sissy !!
  RE: Belangrijke nieuws NBBF ! 2009/07/27 18:48:07 (permalink)
  0
  Aangepast in de kalender
  #2
  Hedwig
  IFBB Wedstrijdregelneef
  RE: Belangrijke nieuws NBBF ! 2010/01/21 17:01:32 (permalink)
  0
  NEWS FLASH !!

  Nederland heeft een rijke historie van top bodybuilding en dat willen wij voor de toekomst samen met vele anderen waarborgen.
  Door meer mogelijkheden te creëren voor vele top atleten die Nederland op het moment kent denken wij dat wij een bescheiden steentje te kunnen bijdragen in de toekomst van de atleten en daarmee samen met de trainers en coaches helpen bouwen aan een fantastische toekomst dat ons te wachten staat met Bodybuilding en Fitness.

  Om Bodybuilding , Fitness en de Bikini klasse een stap verder te helpen vanuit Nederland en dichterbij te brengen bij de top richting het pro circuit, wordt er met goedkeuring van de IFBB Pro Vice President Mr. Jim Manion en de President van de IFBB Dr., Rafael Santonja een Internationale wedstrijd georganiseerd in Nederland op 31 oktober en vervolgens ieder jaar onder de naam, “Juliette Bergmann Classics”. Een Internationale wedstrijd waar lokale als Internationale A atleten aan mee zullen doen en waar er tickets naar de pro`s mee verdiend kunnen worden voor zowel bij de heren BB, dames BB, dames BF, dames Fitness en ook de Bikini klasse. Deze laatste klasse is tot op heden Internationaal alleen erkend bij de NPC en the IFBB Pro`s door de bikini klasse dames deze mogelijkheid te bieden in Nederland ontstaan er meer kansen voor het behalen van successen (Internationaal) voor deze klasse.

  Inmiddels hebben er hier en daar enkele veranderingen plaats gevonden. Op 4 april wordt de C wedstrijd onder de naam JB Cup georganiseerd in Mijdrecht door Marcel Honingh. Dit is niet de “Juliette Bergmann Cup” (bekend onder de naam JBC). De JB Cup is onder auspiciën van de NBBF, de Juliette Bergmann Cup is een NBBF wedstrijd net als het NK. De nieuwe datum van de “Juliette Bergmann Cup” zal op kort termijn bekend gemaakt worden.

  #3
  Harold
  Amor omnia vincit BFF USER MANAGER
  RE: Belangrijke nieuws NBBF ! 2010/01/21 21:35:06 (permalink)
  0
  Goed nieuws Hedwig!
  #4
  Gert
  The Sniper
  RE: Belangrijke nieuws NBBF ! 2010/01/28 13:01:50 (permalink)
  0
  Inmiddels hebben er hier en daar enkele veranderingen plaats gevonden. Op 4 april wordt de C wedstrijd onder de naam JB Cup georganiseerd in Mijdrecht door Marcel Honingh. Dit is niet de “Juliette Bergmann Cup” (bekend onder de naam JBC). De JB Cup is onder auspiciën van de NBBF, de Juliette Bergmann Cup is een NBBF wedstrijd net als het NK. De nieuwe datum van de “Juliette Bergmann Cup” zal op kort termijn bekend gemaakt worden.


  Dit nieuws is inmiddels achterhaald. Hoop dat Hedwig hier ook even een update zal doen met de exacte feiten zoals ze nu zijn.
  #5
  Harold
  Amor omnia vincit BFF USER MANAGER
  RE: Belangrijke nieuws NBBF ! 2010/01/28 13:17:28 (permalink)
  0
  Hedwig zal het ook hier wel updaten, in elk geval gaat de Juliette Bergmancup wel gewoon door op de geplande datum alleen zal het op een andere locatie zijn, euh tenminste als ik het allemaal goed begrepen heb.

  De jb cup in Mijdrecht valt dus niet onder de NBBF en is zodanig dan ook een zogenaamde wilde wedstrijd mochten atleten hieraan deel nemen lopen ze het risico geschorst te worden door de NBBF.

  Dat laatste puntje is mij niet helemaal duidelijk maar zal Hedwig vast uit kunnen leggen, de JB cup zoals hij eerst gehouden zou worden in Mijdrecht is toch een C wedstrijd en C atleten worden toch niet meer geschorst? Deze atleten kregen dan toch een geldboete??

  In elk geval gaat de NBBF wedstrijd wel gewoon door.
  #6
  Hedwig
  IFBB Wedstrijdregelneef
  RE: Belangrijke nieuws NBBF ! 2010/03/12 11:16:49 (permalink)
  0
  Klopt C en B atleten worden niet geschorst deze krijgen een geldboete.

  #7
  Hedwig
  IFBB Wedstrijdregelneef
  RE: Belangrijke nieuws NBBF ! 2010/03/12 11:17:59 (permalink)
  0
  Nieuws ! Nieuws !

    Uitnodiging bijzondere Algemene Ledenvergadering
  van de Nederlandse Bodybuilding & Fitness bond (NBBF)
   
   
  Datum : 24 april
  Tijd : 10.00 uur
  Plaats : De Stads Ring Kruitmolenlaan 185, MIDDELBURG
   
  Agenda:
   
  -Opening door de voorzitter
  -Verkiezing/Benoeming  drie (3) bestuursleden
  -Ingekomen stukken
  -Rondvraag
  -Sluiting van de vergadering door de voorzitter
   
   
  Men kan zich kandidaad stellen voor een NBBF bestuursfunctie
  dit moet per aangetekend schrijven naar het secretariaat van de
  NBBF  Vingerling 25, 3241 EB Middelharnis voor 3 april 2010.
   
  Alleen leden die minimaal 4 jaar lid zijn van de NBBF indien nodig
  een verklaring van goed gedrag kunnen afgeven en niet nationaal
  als wedstrijdatleet actief zijn, kunnen zich kandidaad stellen.
   
   
   
  #8
  Meister
  Middle Weight
  RE: Belangrijke nieuws NBBF ! 2010/12/09 06:08:26 (permalink)
  0
  #9
  Jump to:
  © 2020 APG vNext Commercial Version 5.0