Bloemkoolcurry met cashewnoten

Author
Helen
Lekker Lang en Lang Lekker
2010/10/02 11:14:19 (permalink)
0

Bloemkoolcurry met cashewnoten

Ingrediënten:
  • 1 bloemkool in roosjes,
  • zout,
  • 1 gesnipperde ui,
  • 1 lente-ui in smalle ringen,
  • 2 el plantaardige olie,
  • 1½ tl kerriepoeder,
  • mespuntje sambal,
  • 75 g cashewnoten.
[
  • Verhit de olie in een pan en fruit daarin de ui en de lente-ui ongeveer 2 minuten.
  • Voeg kerriepoeder toe en bak dat even mee.
  • Schep de bloemkoolroosjes door het mengsel en laat het geheel goed warm worden.
  • Voeg de cashewnoten toe en bak die even mee.
  • Serveer met linzen of gebakken aardappeltjes.
  • #1

    5 Replies Related Threads

      sis
      NO Sissy !!
      Re:Bloemkoolcurry met cashewnoten 2010/10/02 14:55:38 (permalink)
      0
      Heb je dat al geprobeerd India? Is die bloemkool dan ook een beetje gaar-halfgaar of nog rauw?
       
      Klinkt wel lekker verder. Geen foute sausjes en toch weer een andere smaak dan alleen bloemkool.
      #2
      Luppie
      Super Heavy Weight
      Re:Bloemkoolcurry met cashewnoten 2010/10/02 15:12:44 (permalink)
      0
      Ik ben zelf wel gek op bloemkool en dit klinkt heerlijk voor bij de aardappelen met
      een stukje vlees.
      #3
      Helen
      Lekker Lang en Lang Lekker
      Re:Bloemkoolcurry met cashewnoten 2010/10/02 15:55:29 (permalink)
      0
      Ja zelf al eens gegeten, is erg lekker. Heb een beetje gesjoemeld.. blij heb eerst de kook over de bloemkool laten komen alvorens ik ze door het mengsel gooide om idd dat rauwe te voorkomen.
      #4
      sis
      NO Sissy !!
      Re:Bloemkoolcurry met cashewnoten 2010/10/02 16:31:09 (permalink)
      0
      Daar dacht ik ook aan dan is het ook snel klaar. Wel goed laten uitlekken zeker anders wordt het alsnog drassig.
      #5
      Miepie
      De Terriër
      Re:Bloemkoolcurry met cashewnoten 2010/10/02 20:49:07 (permalink)
      0
      Ziet er lekker uit. Ga ik zéker eten deze week.
      #6
      Jump to:
      © 2020 APG vNext Commercial Version 5.0