Bovis eenheden

Author
Stan
judon t beat me. Ever.
2008/01/17 14:45:30 (permalink)
0

Bovis eenheden

Hey,

Louter toevallig moest ik mij verplict begeven in de alternatieve wereld omdat in de folder van Vibracell over 'Bovis eenheden' gesproken wordt, blijkbaar verhoogt de bio fotonenplat de bovis waarde tot 16.000 waardoor het enorm goed is voor je. Nu gooi ik nooit het badwater met het kind weg, dus ben ik mij ff gaan verdiepen in de Bovis-eenheid, het is de basis voor vele alternatieve 'geneeswijzen' en ik vroeg mij af waar die mensen eigenlijk in geloofden. Ik vroeg mij af hoe het gemeten werd, of het wetenschappelijk is, en vooral wat de schaal is en referenties voor die schaal etc. etc. ik verwachtte toch iets 'spectaculairs'. Hieronder vindt u een kort stukje over bovis-eenheden. (eigenlijk hoort dit in lachen gieren en brullen maar soit dat is maar een persoonlijke mening)

De eenheid Bovis
Het is gebleken dat alles energie uitstraalt, met andere woorden mensen, dieren, planten en voorwerpen hebben een uitstraling. Er ontstond behoefte om aan deze uitstraling een waarde toe te kennen. De Franse natuurkundige en piramideonderzoeker A. Bovis ontdekte in ca. 1930 bij zijn waarnemingen een overeenkomst met de schaal voor energie uitgedrukt in Ångström (= 0,1 nm). De Franse ingenieur A. Simonéton corrigeerde deze bevinding en gaf de gebruikte meeteenheid de naam Bovis. De enige overeenkomst met de Ångström en Bovis is het getal 6.500. Dus 6.500 op de schaal van Bovis is gelijk aan 6.500 op de schaal Ångström. Zet je de twee schalen uit op rechte lijnen dan zullen deze lijnen elkaar kruisen op de waarde 6.500.Hoe wordt gemeten?
Bovis meten is iets anders dan het meten van een afstand (meters) of van een spanning (Volt). Voor deze metingen zijn goede en geijkte meetinstrumenten. Voor het meten van de Bovis-waarde is door de wetenschap nog geen meetapparaat uitgevonden. Meten op de schaal van Bovis wordt gedaan met behulp van een pendel of een bio-tensor. Je moet jezelf dan kunnen instellen op de vaste punten op deze schaal. Hoe verder je van deze vaste punten af meet, hoe groter de afwijking zal zijn. Daarnaast moet je jezelf kunnen afstemmen op wat Carl. G. Jung noemde "het collectief onderbewustzijn". Dit is een soort oergeheugen, ook wel Akasha-kronieken genoemd (Edgar Cayce). In dit oergeheugen ligt de schaal van Bovis opgeslagen. Een belangrijke taak voor mensen, die meten volgens deze methode, is dat ze zichzelf geconcentreerd afstemmen op deze spirituele schaal. Maar het is ook verstandig af en toe meetwaarden met anderen te vergelijken. Zonodig moet er een afstemming op elkaar plaatsvinden. Bij een zuivere afstemming op deze oerbron blijkt al snel dat er weinig hoeft te worden afgestemd op elkaar. Als extra hulpmiddel bij het meten word er vaak een bio-meter gebruikt. Dit is niet meer dan een liniaal of schijf waarop waarden in getallen zijn genoteerd. Hier zit weer het gevaar dat alleen gemeten wordt binnen de grenzen die op die bio-meter staan aangegeven. De eerste kosmische bio-meters zijn al in omloop. Hierop staan meerdere schalen aangegeven, dit geeft in ieder geval meer meetruimte.

Metingen
De laatste jaren ontstaan er op aarde steeds meer plekken waar een grote hoeveelheid energie wordt aangetroffen. De al eerder genoemde graancirkels en de Vredeslijn zijn daar een voorbeeld van, maar er ontstaan ook andere energielijnen, al of niet mede door toedoen van de mens. Er worden op dit ogenblik veel punten gevonden in de vorm van vortexen (kolken), energiepyramides, cirkels, labyrinten, ringen en zuilen. Soms bundelen zich meerdere energievormen zich tot krachtplaatsen. Als je dan op (kracht-)plaatsen gaat meten, dan kunnen gigantische hoeveelheden energie gemeten worden. Meet je op een plek met een waarde van boven de tien miljoen of boven de miljard en je meet met stapjes van honderd of duizend Bovis, dan zul je er nooit komen. Deze stappen moet je dan heel snel opvoeren, omdat je op een heel andere schaal terecht gekomen bent (exponentiële schaal of logaritmische schaal), waarvan de stappen steeds groter worden *). Als je dan de stappen van honderdduizend of een miljoen Bovis neemt, dan kun je relatief snel een waarde vinden, die een verklaring geeft voor datgene wat je voelt. De gemeten waarden kunnen dan in de miljoenen lopen. Metingen in (bekende) steencirkels in Engeland, zoals Stonehenge, Avebury, de Rollright Stones, Boscawen-Un en Scorhill gaven meetwaarden te zien, die lagen tussen de 14.500 - 17.500 Bovis Met deze gegevens kan de conclusie worden getrokken dat waarden gemeten in een graancirkel, die hoger liggen dan 18.000 Bovis, van niet-aardse herkomst is. Dit is dan een extra argument om te bepalen dat een graancirkel geen mensenwerk is. Dan kunnen we het verhaal van de twee oude mannetjes uit Engeland (Dough and Dave) in de prullenbak gooien; zij verklaarden dat zij alle graancirkels in Engeland hebben gemaakt (vaak waren dit meer dan honderd per seizoen en soms wel vijfendertig per nacht).

Overdenking en waarschuwing:
Zoals bij veel meeteenheden kan op de schaal van Bovis sprake zijn van getallen onder nul. Een informatiebron op het internet maakte me daar attent op. Deze negatieve getallen zouden te meten zijn bij zwart-magische symbolen, voorwerpen, e.d. Meten op een zwaar beladen plek van ca. 2.000 Bovis of lager, kan al een aanslag zijn op de eigen gezondheid van een gevoelig persoon. Sta er dan niet te lang bij stil en ga dan niet nog eens meten tot een cijfer achter de komma. Dus ga vooral niet uitgebreid meten op een eventuele negatieve Bovis-schaal. Voelt het niet pluis, dan meet je helemaal niet, dan vertrek je.

Conclusie
Energiemetingen met de schaal van Bovis vraagt om goede afstemming. Als meerdere mensen zich op elkaar hebben afgestemd kunnen ze onderling ook waarden vergelijken. Gebeurt dit niet, dan zijn de waarden alleen van die ene persoon onderling vergelijkbaar. Het zijn dan relatieve metingen geworden.


 • 0 - 6500 Bovis: onttrekt energie
 • 6500 Bovis: neutraal
 • 6500 - 18.000 Bovis: voegt energie toe en heeft een aardse oorsprong
 • 18.000 - oneindig Bovis: voegt energie toe en heeft een kosmische oorsprong
 • 8.000 - 10.000 Bovis: ideale leefomgeving
 • #1

  4 Replies Related Threads

   Sharkie
   Stille wateren, grote haaien.
   RE: Bovis eenheden 2008/01/17 14:52:12 (permalink)
   0
   Ow god laat het musclebear maar niet lezen...
   #2
   Mx
   Peace Through Power!
   RE: Bovis eenheden 2008/01/17 15:13:52 (permalink)
   0
   zweeeeeeeefffffff huh?! verbaasd
   #3
   Marcus
   Natural born chiller
   RE: Bovis eenheden 2008/01/17 15:53:45 (permalink)
   0
   Energiemetingen met de schaal van Bovis vraagt om goede afstemming. Als meerdere mensen zich op elkaar hebben afgestemd kunnen ze onderling ook waarden vergelijken. Gebeurt dit niet, dan zijn de waarden alleen van die ene persoon onderling vergelijkbaar. Het zijn dan relatieve metingen geworden.

    
   Ah ik vroeg me al af waar de ontsnappings clausule bleef
    
   kortom als je compleet afwijkende waarden 'meet' op dezelfde plek dan een ander...nou dan ben je gewoon niet goed op die ander afgestemd! [sm=slach.gif]
   waarom dan uberhaupt de moeite nemen om het uit te drukken in getallen vraag ik me dan af.
   #4
   Wreckless
   Super Heavy Weight
   RE: Bovis eenheden 2008/01/22 00:40:37 (permalink)
   0
   Omdat getallen magisch zijn. 99.87% van de mensen is het met mij eens. Waaronder Poliquin. Hij weet dat en gebruikt het ook.
    
   Een voorbeeldje. Stel iemand zegt: je moet eiwitten eten bij elke maaltijd. Dan is dat een mening. Iedereen haalt zijn schouders op en gaat verder.
    
   Maar als je zegt: het menselijk lichaam kan max 30gr eiwitten opnemen per maaltijd. Dan is dat een feit. Poliquin zou gezegd hebben 28.7 gr per maaltijd, wat het nog feitelijker en waarder gemaakt zou hebben. Dat getal maakt het waarheid. Het wordt als waarheid aanvaard en met groot enthousiasme herhaald.
    
   Alles wat belangrijk is wordt uitgedrukt in getallen. En hoe meer cijfers (vooral na de komma), hoe belangrijker.
   Kan je het niet meten, niet uitdrukken in getallen, dan is het niet belangrijk.
   #5
   Jump to:
   © 2023 APG vNext Commercial Version 5.0