Gestoofde pangafilet met tomaat

Author
Helen
Lekker Lang en Lang Lekker
2011/01/12 01:12:20 (permalink)
5 (1)

Gestoofde pangafilet met tomaat

  • 1 eetlepel olie
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
  • ½ eetlepel gedroogde oregano
  • peper
  • zout
  • 500 gram pangafilet  
     
     
    Verhit de olie en fruit de sjalot met de knoflook 5 minuten op een half hoog vuur.
    Voeg de tomatenblokjes met het vocht, de oregano, peper en zout naar smaak toe en breng aan de kook.
    Snijd de vis in 4 stukken en leg ze in de saus. Laat de vis in 10 minuten op een laag vuur helemaal gaar stoven.

    (Wij hebben t gegeten met rijst en een salade van ijsbergsla, rucola, uitje, tomaatje, witte wijnazijn en peper)
  • #1

    6 Replies Related Threads

      ErEf
      Growing pains BFF AD
      Re:Gestoofde pangafilet met tomaat 2011/01/12 08:50:31 (permalink)
      0
      hmm.. klinkt lekker
      #2
      Beaudien
      Heavy Weight
      Re:Gestoofde pangafilet met tomaat 2011/01/12 09:34:42 (permalink)
      0
      Klinkt goed!! Ik ga het proberen.
      #3
      Xtreme
      border whore
      Re:Gestoofde pangafilet met tomaat 2011/01/12 13:33:45 (permalink)
      0
      Hmmmm das mooi ik ga zo meteen naar de supermarkt, dank U !
      #4
      Helen
      Lekker Lang en Lang Lekker
      Re:Gestoofde pangafilet met tomaat 2011/01/12 19:13:23 (permalink)
      0
      you're welcome blij
      #5
      michelbos
      Middle Weight
      Re:Gestoofde pangafilet met tomaat 2011/02/24 20:21:48 (permalink)
      +1 (1)
      jami jam lekker recepje zeg. smaakte lekker.
      #6
      Helen
      Lekker Lang en Lang Lekker
      Re:Gestoofde pangafilet met tomaat 2011/02/25 07:06:13 (permalink)
      0
      Ja is lekker hè! Mijn meisjes beginnen t ook steeds lekkerder te vinden! (vis? bleeh)
      #7
      Jump to:
      © 2019 APG vNext Commercial Version 5.0