Gevulde puntpaprika's uit de oven

Author
Helen
Lekker Lang en Lang Lekker
2010/09/06 23:42:38 (permalink)
0

Gevulde puntpaprika's uit de oven

eiwit 10 g, vet 16 g, koolhydraten 25 g, kcal 290 pp
bereidingstijd ca. 35 minuten
 
- 4 puntpaprika's
- 4 tomaten, zonder zaadjes in blokjes
- 1 rode, fijn gesnipperd
- 4 eetl. (platte) peterselie
- 2 sneetjes witbrood, zonder korsten
- 2 eetl. groene olijven, zonder pit
- 100 g feta, verkruimeld
- 2 eetl. olijfolie
- zout en peper
 
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Snijd de paprika's in de lengte door en verwijder de zaadlijst. Leg ze met de open kant naar boven in een ingevette ovenschaal.
Maal de tomaten met de rest van de ingrediënten in een keukenmachine tot een grof mengsel en vul hiermee de paprika's mee.
Bak de paprika's in ca. 20 minuten gaar en mooi bruin.
 
ipv feta ook lekker met anjovis of tonijn uit blik.
 
Vanavond voor t eerst klaar gemaakt en vond t erg lekker. Had er krieltjes voor de dames bij..
#1

3 Replies Related Threads

    sis
    NO Sissy !!
    Re:Gevulde puntpaprika's uit de oven 2010/09/08 23:33:18 (permalink)
    0
    Ik eet ze vaak rauw maar dit lijkt me ook lekker.
    Wat is het derde ingrediënt, een ui zeker? Zou ook nog peper kunnen zijn.
    #2
    Helen
    Lekker Lang en Lang Lekker
    Re:Gevulde puntpaprika's uit de oven 2010/09/08 23:57:15 (permalink)
    0
    yep een rode ui...  blij  (derde ingrediënt)
    #3
    sis
    NO Sissy !!
    Re:Gevulde puntpaprika's uit de oven 2010/09/08 23:58:36 (permalink)
    0
    Ok
    #4
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.0