Indiase aardappelen

Author
Helen
Lekker Lang en Lang Lekker
2011/10/08 23:53:50 (permalink)
0

Indiase aardappelen

800 gr aardappels (Opperdozer Ronde)
1 bloemkool, in roosjes
2 rode uien, in parten
1 el kurkuma
2 el komijnzaad
1 beker kookyoghurt (200 gr)
1/2 bakje koriander (à 15 gr), alleen de blaadjes
ovenschaal (25x30cm), ingevet
 
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Breng een pan met een laag water aan de kook en kook de aardappelen met de bloemkoolroosjes 10 min. Giet af en doe in de ovenschaal.
 
Meng de ui door de aardappelen en bloemkool. Roer de kurkuma en het komijnzaad door de kookyoghurt.
Breng de yoghurt op smaak met peper en zout. Schenk het mengsel over de groenten.
 
Bak in ca. 25 min. in de oven.
 
Bestrooi vlak voor serveren met de koriander.
 
 
Voor twee dochters hoef ik dit nooooooooooooit meer te maken super blij
Maar mijn andere dochter en ikke vonden t heerlijk!
 
pp 280 kcal
11 gr eiwit
2 gr vet
50 gr koolhydraten
 
post edited by India - 2011/10/09 00:38:43
#1

3 Replies Related Threads

    sis
    NO Sissy !!
    Re:Indiase aardappelen 2011/10/09 00:03:13 (permalink)
    0
    Whahaha, smaken verschillen, zullen we maar zeggen super blij
    #2
    Espi
    meten = weten!
    Re:Indiase aardappelen 2011/10/09 00:32:11 (permalink)
    0
    Hoeveel g aardappel heb je nodig en wat is 'kookyoghurt'?
    #3
    Helen
    Lekker Lang en Lang Lekker
    Re:Indiase aardappelen 2011/10/09 00:38:52 (permalink)
    0
    Recept wat aardappelen betreft erbij gezet (die was ik stom genoeg vergetenblij), kookyoghurt vind je bij AH..
    #4
    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.0