Kabeljauw

Author
Helen
Lekker Lang en Lang Lekker
2011/11/21 19:13:57 (permalink)
0

Kabeljauw

4 personen
 
800 gr kabeljauw
2 el olijfolie
pesto
2 teentjes knoflook, geperst
zout & peper, naar smaak
2 handen vol kerstomaatjes, gehalveerd
1 bol mozzarella, in plakjes
1 handje vol parmezaan
 
Oven voorverwarmen op 220.
 
Olijfolie, pesto, knoflook , peper & zout mengen.
Kabeljauw in ingeoliede ovenschaal leggen en insmeren met mengsel.
Daarop de tomaatjes, basilicum (gescheurd) en mozzarella. Nog wat olijfolie en de parmezaan.
In ca. 15-20 minuten gaar bakken.
 
Lekker met volkoren macaroni (ik had er wat pesto doorgeroerd) en een tomatensalade
 
 
 
#1

0 Replies Related Threads

    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.0