Pilaf Recept Van Marco Ramsey deel 2

Author
Marco
Professor Marco
2009/11/01 15:31:05 (permalink)
0

Pilaf Recept Van Marco Ramsey deel 2

Pilaf

400 gram Runderpoulet of Varkenspoulet
4 Uien
1 Paprika
1 Doosje Champions
2 Theelepels Sambal (Glad afgestreken theelepels, anders brand je je bek)
100 ml Ketjap
Anderhalf blik perziken
Groot + klein blikje tomaten puree

Bereidingswijze

Vlees bakken, dan uien erbij, goed bruinbakken.
Parpika + champions meebakken.
Ketjap, sambal, tomatenpuree en perzikensap toevoegen ± 45 minuten (Let op Runderpoulet langer) laten sudderen.
Perziken in stukjes snijden en de laatste 3-5 minuten erbij doen.

Serveren met Rijst

Eet smakelijk!!
#1

2 Replies Related Threads

    Nadia
    Comeback babe
    RE: Pilaf Recept Van Marco Ramsey deel 2 2009/11/01 15:38:41 (permalink)
    0
    Lekkerrr
     
    Je kunt dit ook nog met kipfilet maken. (zo maak ik het altijd) Ik maak het met iets andere hoeveelheden..
    #2
    Marco
    Professor Marco
    RE: Pilaf Recept Van Marco Ramsey deel 2 2009/11/01 15:44:30 (permalink)
    0
    Nadia je mag jouw recept (met de hoeveelheden) ook wel bij mijn eerste post neerzetten als je wilt. (dus mijn post editten en die van jouw erbij als je dat graag wilt)
    Dan zet ik boven mijn recept Marco neer en bij de jouw Nadia in het zwart.
    #3
    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.0