LockedReviews boeken

Author
Moob
Bullet Ride *ex top mod*
2007/03/06 22:04:46 (permalink)
0

Reviews boeken

Review boeken.

Welke info bevat een review.

De titel van je een review wordt als volgt opgebouwd:
Noteer in de titel waar het over gaat. (boeken en de titel van het boek)
bijvoorbeeld: boeken, 1001 drama's in de keuken.
  • Titel van het boek en de naam van de schrijver. (eventueel een plaatje van de cover)
  • Korte beschrijving van het boek, de taal waarin het geschreven is en het aantal bladzijden (eventueel wat achtergrond info over de schrijver)
  • Prijs van het boek en plaats van aankoop (eventueel een link naar de website van de (web)winkel.)
  • review (wat vond je van het boek? positieve en negatieve punten?)
  • Algemene waardering. (Vind je het een goed boek en raad je het anderen ook aan om te lezen, of juist niet? En geef een waardering. Denk in goed, slecht, matig, redelijk, uitstekend, waardeloos etc. geef eventueel een cijfer om het te verduidelijken.)

fictief voorbeeld:

Titel van het boek en naam van de schrijver:
1001 drama's in de keuken, door A.L. van der Koock

Korte beschrijving van het boek, taal en aantal bladzijden:
A.L. van der Koock, top kok aan de Universiteit der Voedselbereiders (de UV) te Groningen, laat je de fijne kneepjes van het bereiden van voedsel zien. Aan de hand van verhalen en leuke anekdotes worden fatale missers met het bereiden van voedsel aan het licht gebracht. Van uitslaande keukenbranden tot zoute slagroom, alles komt aan bod. Uiteraard wordt er daarna uitgebreid uitgelegd waar het mis ging en hoe het voorkomen had kunnen worden.
Vermakelijk boek, licht geschreven en tussen de verhalen door veel handige kooktips die ook de minst gezegende keuken 'prins of prinses' tot een ware topkok omtoveren.
Nederlands geschreven, 503 pagina's.

Prijs en plaats van aankoop:
29,95 euro, te verkrijgen bij bijna elke boekenwinkel. Heb ook al enkele webshops gezien die zelfs nog een lagere prijs hanteren.

review:

Leuk boek! Leuke verhalen, veel duidelijke foto's. Veel snelle handige en vaak ook gezonde recepten voor een snelle hap voor onderweg en op het werk. Ook als je nooit van plan bent maar 1 recept uit het boek te gaan maken, is het nog steeds de moeite waard om het boek eens te lezen. De verhalen zijn super om te lezen. Geen zware kost (wat leesvoer betreft dan), maar gewoon lekker lezen of snel een lekker recept opzoeken. Een aanrader.

Algemene waardering:
8,5. Erg leuk!#1

0 Replies Related Threads

    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.0