Rijst met garnalen en indische groenten

Author
Helen
Lekker Lang en Lang Lekker
2011/11/28 22:11:33 (permalink)
0

Rijst met garnalen en indische groenten

vanavond gegeten;
 
4 personen, ca. 445  kcal p.p
 
300 gr gele rijst
2 el (wok)olie
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
1 paksoi, in brede repen
1 bakje boemboe voor sajoer groente
250 gr roze garnalen
 
Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Verhit in een wok de olie.
Fruit de ui. Roerbak de paprika en paksoi 2 min. mee.
 
Voeg de boemboe en 200 ml water toe en kook nog 5 minuten.
(ik heb hier de garnalen ook bij gedaan, volgens recept moesten ze door de rijst geschept worden)
 
Rijst op borden verdelen en de sajour groenten erover verdelen.
 
Ik heb er een komkommersalade en kroepoek bij gedaan.
 
 
 
 
#1

0 Replies Related Threads

    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.0