Tonijn met rijst

Author
LeonCame
Super Heavy Weight
2009/02/15 23:52:37 (permalink)
0

Tonijn met rijst

Ej allemaal,
Hier iets dat ik weleens als lunchje eet:

Van de appie een bakje magnetron-rijst (geen zin om steeds een bak rijst te koken en bewaren, ja ik weet het lui en duur maarja)

Uitje snipperen en kort bakken.

Bij de rijst doen, blikje tonijn er doorheen.

Schep sambal

Scheutje chili-saus

ETEN ! HEERLIJK !
Simpel, snel, redelijk voedzaam en gezond, en warm.
#1

4 Replies Related Threads

    sis
    NO Sissy !!
    RE: Tonijn met rijst 2009/02/16 00:10:22 (permalink)
    0
    Ik denk dat het uitje er net de sjeu aan geeft.
     
    Die bakjes rijst zijn kant en klaar, snel warm en ook in basmati rijst, handig spul inderdaad!
    #2
    LeonCame
    Super Heavy Weight
    RE: Tonijn met rijst 2009/02/16 00:43:16 (permalink)
    0
    Is 150 gram rijst, in 1 minuutje klaar. Te koop per twee. Superhandig blij
    #3
    Remco
    cuore sportivo
    RE: Tonijn met rijst 2009/02/16 10:22:41 (permalink)
    0
    eh, maar dan het lastigste deel voor de meeste:
     
    waar bak je? Want bij de meeste werkgevers valt er weinig (zelf) te bakken en is die magnetron al een luxe.
     
    Wel een prima maaltijd zo te lezen.
    #4
    LeonCame
    Super Heavy Weight
    RE: Tonijn met rijst 2009/02/16 11:50:01 (permalink)
    0
    Is op te lossen:
    Uitje snipperen en eventueel even een paar minuutjes in wat water zodat ie niet zo scherp meer is. Als je het aankan kan rauw natuurlijk ook, of anders bijvoorbeeld een bosuitje (is minder scherp).

    Dan heb je alleen een magnetron nodig.
    #5
    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.0