Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt?

Page: < 12345.. > >> Showing page 2 of 7
Author
Joe
Martial Addict
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 11:11:40 (permalink)
0
ORIGINAL: sis

[sm=slach.gif] [sm=mad.gif] tuurlijk, ik draag een laag shirtje omdat het 30 graden is, wil je je misschien even ongevraagd aan me vergrijpen? super blij Erg slappe smoes, hormonen die het overnemen. Je verstand staat daar nog altijd boven.

Waarom denk je dat honden gecastreerd worden?  


Omdat ze anders tegen de meubels aan piesen om hun gebied te markeren.


Jij bent duidelijk nog nooit een man geweest...super blij

maareuh van de honden: denk je dat ze niet meer pissen na zon operatie ofzo? Dan gaat hun blaas ontploffensuper blij
Ze pissen wel nog, en hun gebied markeren doen ze ook nog, ik heb een gecastreerde hond, en hij pist nog altijd een omheining rond een gebied in de duinen hier...
Maar hij is wel veel rustiger dan voor de castratie... Vroeger als ie een wijffie zag, was die er direct naartoe met al zn kracht. Nu kijkt ie mssn even, voor de rest niets. Dat is om ze rustiger te maken...
#21
sis
NO Sissy !!
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 11:32:39 (permalink)
0
Jep, daarin moet ik je gelijk geven. Honden piesen nog wel, maar de drang om hun natuurlijke instincten te volgen, is verminderd door castratie. Castratie haalt libido weg. Misschien is dat dat ook de oplossing voor mannen die zich zo "honds" gedragen naar vrouwen. (vrouwen die daar niet van gediend zijn bedoel ik he) super blij
 
En nee, ik ben geen man geweest maar heb wel situaties meegemaakt waar ik verstand boven gevoelens/hormonen heb moeten plaatsen. 
 
@ The rebel: ik verloochen de natuur niet, maar plaats haar in het juiste perspectief. Het is te makkelijk om de natuur de "schuld" te geven, omdat er meer factoren zijn die invloed hebben op de gang van zaken/beslissingen/gevolgen in het leven. Soooo... was ik bijna dom en kortzichtig zeg! Scheelde niks! Gotta go now.. arbeid roept super blij
#22
mariska
Super Heavy Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 11:45:07 (permalink)
0
Wat ik daar bedoel is dat jij door die reclame zal beïnvloed worden en dat je zo meer gaat consumeren en dat je zo nog steeds een slaafje van de rijken bent en zoals je weet zijn de rijkste mensen ter wereld allemaal mannen.

het doel van reclame is dat het de consument beinvloed en dat er zo meer geconsumeerd gaat worden, daar worden vaak blote vrouwen/ mannen voor ingezet omdat dat nu eenmaal verkoopt. En dat wordt echt niet allemaal door mannen verzonnen hoor super blij  Dat verband met slaafje van de rijken en reclame mis ik hier even...
 
@ Joe: dat is natuurlijk wel een beetje omgekeerde wereld... je hebt ook nog zelf hersens om na te denken en je in te houden. Daarnaast is er een groot verschil tussen lastig vallen (vergrijpen en erger) of kijken en/of opmerkingen maken.
 
#23
Diver2000
Super Heavy Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 12:01:20 (permalink)
0
@ Joe, dat zou dus betekenen dat jij je laat leiden door je gevoel ipv je verstand. Ik vind dat echt de meest domme opmerking die ik dan lees. Dus als een schaarsgeklede vrouw na een feestje zou worden aangerand of verkracht dan heeft ze dat zelf over haar afgeroepen. Ik ben van mening dat als je je eigen gaat zitten opge*len aan een schaarsgeklede vrouw je maar 50 euro moet pinnen en langs de wallen moet gaan.
 
Ben het trouwens helemaal niet eens met de punten die Rebel heeft geschreven. natuurlijk wil ik ook graag dat onze kinderen als we die mogen krijgen worden opgevoed door wendy of door mij en niet in de opvang.
Ben het wel eens met het feit dat er meer druk ligt op relaties omdat de vrouw ook werkt. Maar dat komt dan meer omdat vrouwen meestal niet meer de keus hebben of ze wel of niet willen werken maar omdat ze moeten ivm de financiele situatie. Voorheen kreeg je een hypotheek op 1 salaris maar door de emancipatie is dat later omgezet naar 2 salarissen en daardoor ligt er meer druk op de relatie.
 
Maar ik geloof niet dat vrouwen minder zijn in de zakelijke markt dan mannen. Kijk maar eens hoe vaak vrouwen topfuncties in het bedrijfsleven hebben. Ze kunnen beter relativeren en makkelijker een oordeel vellen. Mannen laten zich op dat gebied te snel leiden door wat ze zien.....
#24
Joe
Martial Addict
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 12:09:37 (permalink)
0
Nou diver, ik had het even niet volledig over mezelf, maar over de meeste... Ik zeg niet volledig op gevoel, maar gevoel beinvloed je enorm op zulke momenten!
Hoe dom het ook is, het is zo! Het zou een betere wereld zijn, maar het is nu eenmaal zo... Een paar voorbeelden:
Verkrachtingen... Omdat (99% van de keren) een man goesting heeft en zich niet kan inhouden
Pedofilie... Gestoord maar het gebeurt...
Solicitaties... Mooie vrouwen krijgen veel makkelijker werk dan dikkere/lelijkere
Waarom gebruikt met in reclames altijd modellen, heel mooie? Omdat mannen ze dan meer kopen... (en vrouwen ook voor mannen, maar toch in mindere mate?)
De vrouw heeft een voordeel over de man, ze zijn beter dan ons... Dat kunnen wij niet verdragen en dus gaan we ze maar klein maken... Op het eind hebben de vrouwen nog de controle...
#25
mariska
Super Heavy Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 12:11:16 (permalink)
0
Ik denk dat als je je hormonen niet in bedwang kunt houden je het beste in een land kunt gaan leven waar alle vrouwen in lange broeken en met hoofddoekjes op lopen.Het zou toch mooi worden als je niet mag dragen wat je wilt en je blonde haar in een staart moet dragen bij wijze van spreken omdat je anders betast zou worden.
 
@ Joe: je draait het wel erg om.... dus als je je kinderen even niet in de gaten houdt op straat en ze worden gepakt door een pedo dan is dat deels eigen schuld omdat je ze anders maar in de gaten had moeten houden?
#26
smokey juul
smoke? no thnx!
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 12:14:17 (permalink)
0
Mijn mening hierover is dat je alles zelf in de hand hebt. Je zoekt eens persoon waar je van houd. Dit lijkt me dan een persoon die je niet onderdrukt, zelf lijken mij de rollen omgekeerd. Als je een vrouw vind waarvan je houd, is dat van onschatbare waarde als de liefde wederzijds is. Behandel haar dan ook zo.
#27
lauw †
Number Two ;-)
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 12:42:27 (permalink)
0
ORIGINAL: Joe
Is eigenlijk simpel: Het is een feit dat de meeste mannen zich niet kunnen inhouden, de testosteron hen overneemt, hun verstand een paar verdiepingen naar beneden zakt...

Denken met je testikels is een levensstijl.super blij
 
Als mannen het niet bij denken kunnen laten dan moeten ze ook gecasteerd worden, net zoals bij honden.
 
Kerels die niet met hun handjes van halfblote dames kunnen afblijven zorgen er op de lange termijn alleen maar voor dat vrouwen noodgedwongen in een burka over straat moeten.boos
 
#28
Rob
Middle Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 15:54:36 (permalink)
0
mensen zijn mensen man of vrouw.

Iedereen is gelijk is mijn mening; helaas wordt er niet
overal en door iedereen zo over gedacht.

opmerking:
"mannen zijn niet te vertrouwen"

er zijn net zoveel vrouwen die dat ook niet zijn.

opmerking
"Veel vrouwen zijn sletten"

er zijn net zoveel mannen die dat ook zijn.

Dit soort opmerkingen zijn naar mijn mening verkeerd, diegene die het
zegt heeft het over het andere geslacht en is misschien gekwetst vandaar deze
opmerking.
Maar dit maakt niet uit om welk geslacht het gaat; sommige mensen zijn nu eenmaal zo.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat een hele hoop vergelijkingen etc tussen man en vrouw
gewoon onzin zijn. Net als dat vrouwen beter kinderen kunnen opvoeden en beter
kunnen huishouden... onzin
zomaar even tussendoor...knipoog
#29
Susy
Feels good!
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 16:35:22 (permalink)
0
Dus als vrouw moet je je niet uitdagend gaan kleden en dan zeggen dat je dat niet wou... Je kent de feiten, je kan ze maar accepteren of negeren, en in dat laatste geval moet je niet komen zeuren dat er mannen zijn die je lastig vallen... Je daagt hen uit. De mannen kan je neit veranderen, dus als je iets eraan wil doen is er maar 1 ding te doen: je niet zo kleden.

 
Ik denk niet dat jij enig idee hebt hoe kwetsend dit is naar een grote groep vrouwen. Bijna alle vrouwen die ik ken hebben wel een verleden wat te maken heeft met aanranding of sexuele intimidatie. En ga nou alsjeblieft niet zeggen dat vrouwen dat zelf in de hand hebben gewerkt doordat ze er schaars gekleed bij lopen want dat heeft er niks mee te maken. Al loop ik helemaal naakt over straat dan kies ik daar zelf voor en dan hebben ze met hun poten van mij af te blijven.
 
Ik draag graag rokjes etc en als ik uit ga wil ik er graag sexy gekleed bij lopen. Is dit dan een vrij kaartje voor mannen dat ze je maar aan mogen raken waar ze willen?? Dikke vette bullshit is dat!!! Weet je...ik kook echt als ik zulke opmerkingen lees zoals jij die hebt geplaatst. En dat komt waarschijnlijk omdat ik net even iets te vaak lastig ben gevallen! Ik heb ooit eens uren op het politiebureau gezeten om aangifte te doen van een klootzak!! Ik moest mij helaas verdedigen en uitleggen wat ik aan had. Of ik wel ondergoed onder mijn nachtkleding aan had etc. Het moet niet gekker worden gewoon!! Maar ik vertik het om in een koltrui rond te lopen zodat het misschien minder aanstootgevend zou zijn. Wat is de volgende stap? Een hoofddoek om?
 
Pfffffff wat ben jij kortzichtig zeg op dit gebiedvies bah
#30
freakylady
Miss Body & Fitness Forum 2007!
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 17:38:08 (permalink)
0
ORIGINAL: The rebel
1. Doordat de vrouwen kunnen gaan werken hebben ze geen of weinig tijd meer om hun kinderen op te voeden zodat die kinderen ofwel door vreemden opgevoed worden ofwel aan hun lot overgelaten worden...


2. Doordat vrouwen nu veel meer rechten hebben en veel zelfstandiger en intelligenter geworden zijn zijn er veel meer scheidingen, 1 op 3 huwelijken gaat binnen de kortste keren naar de knoppen. Versta mij niet verkeerd, ik wijs hier niet met een beschuldigende vinger naar de vrouwen, mannen hebben daar minstens evenveel schuld aan maar de emancipatie maakt het er zeker niet makkelijker op...

3. Steeds meer mannen zijn pussys. Waarmee ik wil zeggen dat ze zich laten domineren door vrouwen als waren het slaafse schoothondjes. Als ze daarmee gelukkig zijn voor mij niet gelaten maar ik kan niet zo goed tegen dominante vrouwen misschien door een aangeboren machismo-gevoel dat in mij zit.

 
1. Is de taak vd vrouw opvoeden van kinderen? Ik herinner me dat kerels dat ook kunnen en zij zijn een bel. rol figuur als het gaat om opvoeden van kinderen.
Het is juist beter als men beide gaat werken maar minder. Dan alleen de vader heel veel. Die kinderen moeten iem. hebben om zich mee te kunnen identificeren, vooral voor jongens. Want zij moeten zich met de vader gaan identificeren. Msc krijgen we dan minder verknipte lui al in de wereld.
 
2. Wees blij dat er meer scheidingen zijn! Nee in een huwelijk zijn waarbij je in elkaar wordt geslagen of andere ergere of minder ergere dingen.
 
3. waarom moeten vrouwen zich altijd in een nedere positie werpen?
En wat is er mis met pussy zijn voor een kerel? Niet iedereen is hetzelfde. Dus laten we aub afstappen van de traditionele mannen en vrouwen rolpatronen. Van mij mag de emancipatie nog meer doorgevoerd worden, zodat man en vrouw gelijk zijn aan elkaar.
#31
The Rebel
Natural born Nazgul
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 17:51:36 (permalink)
0
ORIGINAL: freakylady1. Is de taak vd vrouw opvoeden van kinderen? Ik herinner me dat kerels dat ook kunnen en zij zijn een bel. rol figuur als het gaat om opvoeden van kinderen.


Waar zeg ik dat? Dat de opvoeding van kinderen zowiezo de taak van vrouwen is? Lees mijn posts en sleur er geen andere zaken bij die ik niet gezegd heb.

Natuurlijk zijn er mannen die kinderen kunnen opvoeden maar die zijn serieus in de minderheid imo. Natuurlijk heb je veel mannen die zich aan hun verantwoordelijkheid onttrekken puur uit gemakzucht, daar ben ik heus niet blind voor.

2. Wees blij dat er meer scheidingen zijn! Nee in een huwelijk zijn waarbij je in elkaar wordt geslagen of andere ergere of minder ergere dingen.


Blij zijn dat er meer scheidingen zijn? Ik zal eerder blij zijn als ik de paus de polka zie dansen in zijn nakie. Sommige mensen scheiden voor futuliteiten en anderen trouwen terwijl ze heel goed weten dat ze niet bij elkaar passen of niet met elkaar kunnen samenleven.

3. waarom moeten vrouwen zich altijd in een nedere positie werpen?
En wat is er mis met pussy zijn voor een kerel? Niet iedereen is hetzelfde. Dus laten we aub afstappen van de traditionele mannen en vrouwen rolpatronen. Van mij mag de emancipatie nog meer doorgevoerd worden, zodat man en vrouw gelijk zijn aan elkaar.


Nog eens, zeg ik dat vrouwen zich in een nederige positie moeten werpen? Als ik al zoiets zeg dan is dat voor de grap. En zeg ik dat het verkeerd is om een pussy te zijn als kerel? Nee dus, ik geef alleen maar aan dat ik er niet zo goed tegen kan, dat is iets persoonlijks.

Voor jou zal het pas goed zijn als alle vrouwen de mannen kunnen domineren wel ik heb een boodschap voor jou: dream on babe, it's a mens world and it will stay that wayknipoog
#32
fretra
Heavy Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 18:23:32 (permalink)
0
Ik hoor tot de generatie die enigszins aan de wieg heeft gestaan van de emancipatie van vrouwen (ook ik heb mijn bh bij wijze van protest verbrand super blij).
Het doel van de emancipatie was om ervoor te zorgen dat vrouwen dezelfde rechten en kansen kregen als mannen. Het heeft ertoe geleid dat er ook openbare toiletten zijn voor vrouwen, dat vrouwen het recht hebben tot abortus, dat vrouwen ook bij bijvoorbeeld Nijenrode een opleiding kunnen volgen, dat vrouwen als ze door een mannelijke collega in hun kruis gegrepen worden er juridisch iets aan kunnen doen, dat er kinderopvang is zodat een vrouw indien dat nodig is voor een eigen inkomen kan zorgen en niet afhankelijk is van een man, maar ook dingen zoals het recht op anticonceptie, zwangerschapsverlof en ga zo maar door. Het heeft er ook voor gezorgd dat zaken zoals incest, kinderpornografie strafbaar zijn. Veel dingen die in de huidige maatschappij “normaal” zijn waren dat in de jaren zeventig en begin tachtig niet.
Dus imo vallen alle zogenaamde nadelen die genoemd zijn in het niet bij de gevolgen die de emancipatie heeft gehad.
 
Kortom, het heeft er voor gezorgd dat vrouwen rechten hebben die wettelijk geregeld zijn en de kans hebben om KEUZES te maken. Dus in dit kader hoeft er van onderdrukking geen sprake meer te zijn in de huidige maatschappij en zijn westerse vrouwen uitgeëmancipeerd. Waar het een en ander aan mankeert is de beeldvorming; De opmerking  dat de wijze waarop je je als vrouw kleedt een vrijbrief zou zijn voor ongewenste intimiteiten is daar een goed voorbeeld van.
 
Als antwoord op de vraag: Nee, ik voel me als vrouw in de huidige maatschappij met de rechten en kansen die ik heb niet onderdrukt.
#33
freakylady
Miss Body & Fitness Forum 2007!
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 18:26:33 (permalink)
0
ORIGINAL: The rebel

ORIGINAL: freakylady

1. Is de taak vd vrouw opvoeden van kinderen? Ik herinner me dat kerels dat ook kunnen en zij zijn een bel. rol figuur als het gaat om opvoeden van kinderen.


Waar zeg ik dat? Dat de opvoeding van kinderen zowiezo de taak van vrouwen is? Lees mijn posts en sleur er geen andere zaken bij die ik niet gezegd heb.

Natuurlijk zijn er mannen die kinderen kunnen opvoeden maar die zijn serieus in de minderheid imo. Natuurlijk heb je veel mannen die zich aan hun verantwoordelijkheid onttrekken puur uit gemakzucht, daar ben ik heus niet blind voor.

2. Wees blij dat er meer scheidingen zijn! Nee in een huwelijk zijn waarbij je in elkaar wordt geslagen of andere ergere of minder ergere dingen.


Blij zijn dat er meer scheidingen zijn? Ik zal eerder blij zijn als ik de paus de polka zie dansen in zijn nakie. Sommige mensen scheiden voor futuliteiten en anderen trouwen terwijl ze heel goed weten dat ze niet bij elkaar passen of niet met elkaar kunnen samenleven.

3. waarom moeten vrouwen zich altijd in een nedere positie werpen?
En wat is er mis met pussy zijn voor een kerel? Niet iedereen is hetzelfde. Dus laten we aub afstappen van de traditionele mannen en vrouwen rolpatronen. Van mij mag de emancipatie nog meer doorgevoerd worden, zodat man en vrouw gelijk zijn aan elkaar.


Nog eens, zeg ik dat vrouwen zich in een nederige positie moeten werpen? Als ik al zoiets zeg dan is dat voor de grap. En zeg ik dat het verkeerd is om een pussy te zijn als kerel? Nee dus, ik geef alleen maar aan dat ik er niet zo goed tegen kan, dat is iets persoonlijks.

Voor jou zal het pas goed zijn als alle vrouwen de mannen kunnen domineren wel ik heb een boodschap voor jou: dream on babe, it's a mens world and it will stay that wayknipoog

 
Die mensen zijn wellicht om de domste redenen getrouwd. Duhh. Msc meer het trouwen aan banden leggen, dan de scheidingen aan banden leggen.
 
En misschien kun jij niet lezen, maar ik zeg toch duidelijk dat ik wil dat de man en de vrouw GELIJK zijn aan elkaar. Ik heb nergens gezegd dat de vrouw over de man moest domineren.
 
 
En het is logisch dat het een mens world gaat blijven. Omdat de meeste mensen toch in dezelfde man-vrouw rolpatroon blijven.
#34
Marcus
Natural born chiller
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 19:27:54 (permalink)
0
@fretra
Ik hoor tot de generatie die enigszins aan de wieg heeft gestaan van de emancipatie van vrouwen

 
Aha, aan de wieg...zie je wel!! super blij super blij knipoog

@Susy
Ik denk niet dat jij enig idee hebt hoe kwetsend dit is naar een grote groep vrouwen. Bijna alle vrouwen die ik ken hebben wel een verleden wat te maken heeft met aanranding of sexuele intimidatie. En ga nou alsjeblieft niet zeggen dat vrouwen dat zelf in de hand hebben gewerkt doordat ze er schaars gekleed bij lopen want dat heeft er niks mee te maken. Al loop ik helemaal naakt over straat dan kies ik daar zelf voor en dan hebben ze met hun poten van mij af te blijven.


Denk niet dat Joe dit helemaal doortrok naar aanranding of sexuele intimidatie.
Vrouwen zijn zich denk ik prima bewust zijn van het effect van hoe ze zich kleden op mannen en aanranden gaat natuurlijk te ver, maar drama maken van wat aandacht waar je misschien niet op zit te wachten (bedoel dan dingen als staren naar iets anders dan je ogen, fluiten) vind ik dan weer te ver gaan.
Ik moet evengoed rekening houden met de reactie van andere mensen bij de keuze hoe ik me kleed. Al voel ik me nog zo happy in alleen een tijgerslip en m'n witte sportsokken.
post edited by Marcus - 2005/07/20 19:47:13
#35
MaxMuscle
Super Heavy Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 19:39:23 (permalink)
0
Gees, als ik kijk op dit stukje forum dan verbaas ik me over het feit dat men amper geemancipeerd is!!!
 
De groeten
 
Max die al ruim zes jaar huisvader is, van niets iets lekkers kan koken maar absoluut geen kinderen wil baren!!!huh?! verbaasd
#36
fretra
Heavy Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 19:41:06 (permalink)
0
ORIGINAL: Marcus
Aha, aan de wieg...zie je wel!! super blij super blij knipoog

 
oeps, nog steeds getraumatiseerd maf!
#37
lilian
Heavy Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 20:30:52 (permalink)
0
ORIGINAL: Joe

Verkrachtingen... Omdat (99% van de keren) een man goesting heeft en zich niet kan inhouden

 
verkrachtingen hebben 99% van de tijd niets met sex te maken maar met macht
 
en ik schrik echt van je reactie
als je tenminste echt zegt dat vrouwen er zelf schuld aan hebben als ze verkracht worden door zich uitdagend te kleden
#38
Joe
Martial Addict
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/20 23:16:49 (permalink)
0
Jullie begrijpen me ff verkeerd...Ik wil hier niet mee zeggen dat het plots allemaal mag of gerechtvaardigd is ofzohuh?! verbaasd
Ik zeg ook niet letterlijk er schuld aan hebben, maar het zijn de risicos... Een onbekende zal toch eerder een schaars geklede vrouw aanranden dan eentje met een kleerkast aan? (zonder te zeggen dat het gerechtvaardigd is!!!)

@Susy: ik zeg ook niet dat het makkelijk is ofzo. Maar laat me raden: op het politiebureau waren het mannen die dat vroegen? Verbaast me niets... De gemiddelde man is nu eenmaal zo eenvoudig om zich te laten leiden daardoor, zich niet kunnen inhouden. I agree met het 2e lijntje in lauw's tekstblij

@mariska: dat zeg ik dus helemaal niet. Het is alleen dezelfde reden waarom er pedofilie gedaan wordt. Ze doen dat niet om die kinderen hun leven te verpesten, maar omdat het idioten zijn die zich niet kunnen inhouden...

Maar het is toch zo dat mannen zich gedeeltelijk of bij sommigen, hopelijk niet veel, helemaal door hun gevoel tegenover vrouwen..
Er zijn zoveel mannen die rondlopen achter vrouwen jagen met "een broek vol goesting"
Veel vrouwen zijn er niet zo hé?
Ik wijs hier niet met de vinger, ik zeg niet dat aanranden plots mag hoor! Het is alleen een feit dat het mannelijk ras 2 ronde problemen heeft in zo'n geval.
Zoals ik zeg, vrouwen zijn veel beter eigenlijk, zij hebben de controle, nu moeten ze die weten te gebruiken. En als je je schaars kleedt, geef je dan zo'n indruk aan hen... Of dat nu zo is of niet, dat kan die aanranders niet schelen...

#39
mariska
Super Heavy Weight
RE: Voelen vrouwen zich nog steeds onderdrukt? 2005/07/21 10:19:47 (permalink)
0
De grens tussen kijken/fantaseren whatever naar een schaars geklede vrouw en haar betasten/ verkrachten is wel groot hoor....Gelukkig maar, anders zouden er een hoop zijn....Ik denk dat mannen met gezond verstand die gewoon naar een schaars verklede vrouw kijken niet plotseling de behoefte krijgen om haar te verkrachten. Verkrachters hebben sowieso een structureel probleem, als ze echt "op zoek" gaan om hun behoefte kwijt te kunnen vinden ze sowieso wel iemand, schaars gekleed of niet. Het is een beetje omgekeerde wereld om rekening te gaan houden met de zieke geesten, zoals verkrachters, pedo's en weet ik wat voor mensen.  Maar je hebt op zich het recht om te dragen wat je wil, je moet er alleen een beetje mee oppassen waar je heen gaat/ dat je niet alleen naar huis gaat laat e.d. Maar dan nog...
#40
Page: < 12345.. > >> Showing page 2 of 7
Jump to:
© 2020 APG vNext Commercial Version 5.0