kipsalade met mango en geitenkaas

Author
Helen
Lekker Lang en Lang Lekker
2011/10/23 23:59:45 (permalink)
0

kipsalade met mango en geitenkaas

hoofdgerecht 4 personen
 
pp 430 kcal
26 gr eiwit
28 gr vet
19 gr koolhydraten
 
2 el pijnboompitten
1 mango, geschild
4 el olijfolie
1 teen knoflook, fijngesneden
1 zak spinazie ( 300 gr)
300 gr kipfilet, in reepjes 1 zak gemengde salade (300 gr)
125 gr Bettine geitenkaas honing (ah)
4 el balsamicoazijn
 
Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
Snijd het vruchtvlees van de mango in reepjes van 1/2 cm.
 
Verhit 2 el olie in een wok. Voeg de knoflook en spinazie in delen toe. Laat slinken en breng op smaak met peper en zout. Laat uitlekken in vergiet.
 
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de kip met peper en zout en bak in 4 min. bruin en gaar.
 
Verdeel ondertussen de sla en komkommer over 4 borden. Schep de spinazie erop en verkruimel de geitenkaas erover. Voeg de kip en mango toe.  Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de azijn.
 
Eet smakelijk! blij
#1

1 Reply Related Threads

    sis
    NO Sissy !!
    Re:kipsalade met mango en geitenkaas 2011/10/24 00:39:20 (permalink)
    0
    Geitenkaas en mango lijkt me een super combinatie! 
    #2
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.0