lauw @ lowlands 2005

Page: < 12 Showing page 2 of 2
Author
floris2
Power Bull ~ The Manimal! ~
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/01 11:50:12 (permalink)
0
je moet echt je werk hiervan gaan maken!!!! super blij
#21
Mr.X.
PSI Force
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/01 15:18:48 (permalink)
0
Talent !!!!
#22
lauw †
Number Two ;-)
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/01 15:56:36 (permalink)
0
Thanx!
 
@ Floris: nieuwe avatar? Je hebt echt een dikke vette onderrug! Is de rest van je posterior chain ook zo dik (billen, hams, kuiten) wat deadlift je?
#23
maxem
Middle Weight
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/01 16:09:09 (permalink)
0
Super Lauw!
Ik lig helemaal dubbel!
#24
Valoris
Always Mystical
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/02 09:54:27 (permalink)
0
Lauw, ik kijk al uit naar je memoires super blij je schrijft lekker, man blij
#25
pippi langkous
Power to the Pippi
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/02 11:22:53 (permalink)
0
Groots en meeslepend, live fast and high young super blij, haha
 
Man man, ik zit te draaien op mn stoel als ik al die psychedelica lees, behalve dan dat stukje over een vetvlek op een glazen oppervlak, daar had ik weer hele andere associaties bij.... huh?! verbaasd
 
Is echt cool, je bent rijp voor  een (natuurlijk VETbetaalde) column in een hip magazine imo, mgoed, t is maar wat je ambieert: ik bedoel, in een nachtclub voor vrouwen met in 1 hand aan een roetvrijstalen paal bungelend en met in de andere hand je partner in crime Mr. Piemel vrolijk rondzwaaiend een grijpstuiver bijverdienen is misschien ook wel een slimme carrièremove (ik denk even met je mee, krijg ik dan vrijkaartjes maf!?)
 
Solong, Pippi (ook in te huren voor het management van mannelijke paaldansers, log in op www.pippi.net.com.non.sense)
#26
samot
Kruikenzeiker
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/02 13:00:19 (permalink)
0
je moet contacten leggen idd, dit valt zeker wel te produceren alleen al de manier waarop je je uit in die tekst LOL
#27
teddybeerke
hug on own risc
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/02 13:26:14 (permalink)
0
Is weer deftig verhaal lauw, je roeping echt gemist bro.
#28
lauw †
Number Two ;-)
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/14 17:05:11 (permalink)
0
Hè hè, daar is ie dan. Deel 3 van mijn Lowlands 2005 impressie. Een korte samenvatting van de voorgaande 2 delen.
Vrijdag deel 1: paddo’s gegeten, raar gedaan bij een fruitstandje.
Zaterdag deel 2: mezelf klem gezopen en mijn piemel laten zien.
Hier is dan deel 3:
 
Zondag 21 augustus
 
BonkBonkBonkBonk doet mijn hoofd. Euuuuuugh, volgens mij heb ik gedronken gisteravond? Het bonkt in mijn kop en mijn mond smaakt naar bedorven vleeswaren. Ik blaas in mijn hand en ruik, jawel mijn giecheltje ruikt naar bedorven salami. De rest van de vriendengroep liggen nog bewusteloos in hun slaapzakjes te stinken. Ik sta op, ga weer zitten, sta weer op en waggel in mijn onderbroek naar het toiletgebouw. Onderweg werpen enkele passerende dames met een glimlach een blik op mijn afgetrainde buik. Opflikkeren ik wil geen sjans, ik wil water. En een paracetamol.
 
Voor het toiletgebouw staat een lange rij te wachten voor de douche. Ik snap daar niets van. Je bent drie dagen op een festival en je verdoet je tijd met wachten op een douche? Na een halve dag op een festival ben je weer net zo goor en ranzig. Compleet kansloos. Minstens net zo kansloos als mijn kater en bijpassend slechte humeur. In het toiletgebouw doe ik mij tegoed aan de luxe die vers stromend drinkwater heet. Dat helpt in ieder geval tegen de rottende salami in mijn mond.
 
Terug bij de tent zie ik hoe zombies de frisdrank voorraad plunderen. Oh nee, het zijn geen zombies, het zijn mijn vrienden. De alcohol heeft duidelijk zijn sporen achtergelaten. De joint als ontbijt blijft achterwege en één vriend neemt zelfs een multivitamine tablet in de ijdele hoop dat daarmee zijn kater verdwijnt.
Een sloot goedkope namaak red-bull, frisdrank, water, 3 stackers en een paracetamol maken korte metten met mijn kater. Ik besluit Rob G maar eens te bellen. Heel misschien had hij nog een XTC pil over voor me. En ik ben ook nieuwsgierig tot hoe laat hij is doorgegaan de vorige nacht. (effe voor de duidelijkheid: RobG dealt niet! Hij slikt heel af en toe een pilletje en prefereert een maatschappelijke carrière boven het dealen van pillen. Pm hem dus niet omdat je xtc wilt kopen). Ik krijg de vriendin van Rob G aan de telefoon en zei zegt dat Rob zich niet zo heel lekker voelt. Dat moet ik zien! Leedvermaak is leuk dus nodig ik mezelf uit bij hun tent. Even later krijg ik Rob zelf aan de telefoon en als hij eruit ziet zoals hij klinkt dan wordt het lachen.
 
Met mijn vrienden hang ik nog even rond op het festival terrein. Ze vertellen me in geuren en kleuren hoe ik stomdronken met mijn broek op de enkels in de Nokia phone booth stond. Ik voel me een stuk minder stoer als de avond ervoor. Nu weet ik weer waarom ik niet teveel moet drinken. Typisch dat je daar nooit aan denkt tijdens het zuipen, en als je er toevallig aan denkt kan het je geen zak schelen. Wanhopig zeg ik nog dat als je er niks van kan herinneren het ook niet gebeurd is. Maar gelukkig hebben we genoeg foto’s van je gemaakt roepen mijn vrienden in koor. Kuuuuut.
 
Ik vind dat ze me wel genoeg hebben herinnert aan mijn Glorieuze Optreden van de nacht ervoor dus ik loop van het festivalterrein af, op zoek naar het tentenkamp van Rob & vrienden.
Gelukkig hoef ik niet lang te zoeken. De Brabantse vriendenclub hebben hun tenten in een kleine cirkel opgesteld en het geheel is overdekt met een groot blauw zeil. Tevreden zie ik dat zei ook als ware festivalgangers al 3 dagen in hun eigen afval leven want overal liggen lege verpakkingen en andere ondefinieerbare zooi. Ik herken een paar gezichten van gisternacht en stel vast dat ook zij een stevige kater hebben. Ik zie hoe één van de Brabantse drinkebroeders dapper een stokbroodje tonijn aan het wegwerken is, en links van me zit een mooie exotische dame een blikje tonijn leeg te lepelen. Zoiets verwacht je niet na een nacht zuipen.
Even later komt Rob aangelopen. Hij ziet eruit zoals hij aan de telefoon klonk: 100% brak. Lachuh! super blij
Wat blijkt, het is toch niet zo slim om 2 potjes efedrine weg te koppen om 3 uur ’s nachts. Ondanks een hoeveelheid alcohol om een paard mee om te leggen heeft Rob tot in de vroege uurtjes het plafond van zijn tentje bestudeerd. Nou ja, het is in ieder geval gelukt om wakker te blijven denk ik nog. Dit zeg ik maar niet tegen Rob, op de één of andere manier vermoed ik dat hij in zijn toestand niet kan lachen om dit soort grappen. Vervolgens vertrekt Rob met stille trom richting het toiletgebouw. Dat geeft mij de tijd om de andere Brabanders te bestuderen, je krijgt niet iedere dag de kans om een groep Brabanders in hun natuurlijke habitat (een tentenkamp omringt door vuilnis) te bestuderen. De exotische schone heeft haar bakje tonijn leeg en slikt een multivitamine met wat vruchtensap. Zou dat het geheim van haar schoonheid zijn? Ervaring leert dat dat soort vragen altijd compleet verkeerd worden opgevat dus ik zeg maar niets. Tegenover me worden nog steeds dappere pogingen gedaan om het broodje tonijn op te eten, ik bewonder zijn ijzeren vasthoudendheid. De rest van de Brabo’s hangen lam in hun campingstoeltjes. Ze hebben het over allerlei moeilijke scripties en studies die ze nog moeten afronden. Dat lijkt me na Lowlands nog vrij lastig, want gisternacht zijn er heel wat hersencellen in de alcohol verzopen. Je ging naar Lowlands op universiteitsniveau en je komt terug met LTS zwakstroom. Je ging naar Lowlands als lid van de Brabantse Atoomfysica Vereniging en je komt terug als Helmond Sport supporter.
 
In de verte zie ik Rob weer aan komen lopen. Hij loopt niet meer met kromme voorovergebogen schouders, en zijn gezicht heeft een kleur die richting de roze gaat. Het staat hem beter als de lijkwitte Quasimodo imitatie die hij een kwartier ervoor opvoerde. Wat blijkt, Rob heeft op het toiletgebouw het favoriete afslankproduct van topmodellen gebruikt: kotsen. Rob heeft effe lekker staan brokkelen, achteruit eten, nekken en overgeven. Hij is er in ieder geval zichtbaar van opgeknapt.
 
Voorzichtig pols ik hoe het staat met de drugsvoorraad. Rob haalt uit zijn tent een plastic zakje tevoorschijn met een paar blauwe driehoekige pillen erin. Rob geeft me een pil en benadrukt dat ik moet beginnen met een halfje om te kijken hoe de pil valt want ze zijn nogal sterk. We schudden de hand en ik loop weer richting het festivalterrein. Ik houd je op de hoogte beloof ik nog op de valreep.
 
Onderweg bestudeer ik het kleine blauwe driehoekje uitvoerig. Oei oei oei, een XTC pil. Het kan wel 2 jaar geleden zijn dat ik voor het laatst XTC gebruikt heb. Dat was met een stel vrienden bij één van hen thuis. Het was een amusante avond. We wilden gaan stappen, maar omdat niemand in staat was om te rijden zijn we in de dorpskroeg beland. Daar zaten we dan, strak van de pillen in een dorpskroeg. Het viel nogal op dat we iets hadden gebruikt. Het is kennelijk wat ongewoon als je nooit in een kroeg komt, vervolgens met een groepje binnenvalt en je zo amicaal gedraagt dat het lijkt alsof je er kind aan huis bent. En het helpt ook niet als je net iets te hard tegen je kameraad brult, zo hee die pillen werken goed man! Ach ja, ze hadden in het dorp weer wat om over te praten.
 
Op het festivalterrein laat ik trots mijn aanwinst aan m’n vrienden zien. Je bent opgelicht roept er één. Dat is Viagra, jij loopt de hele avond met een stijve rond. Ik hoop dat dat wratje wat ik gisteren tussen je benen heb gezien dan wel op een lul lijkt, meld een ander. Met zulke vrienden kan je beter Prozac kopen i.p.v. XTC. In afwachting van Queens of the stone age hebben mijn vrienden het alweer op een zuipen en blowen gezet. Ik besluit wat discipline op te brengen en nuchter te blijven want zoveel ervaring heb ik niet met XTC en ik weet dus niet of het wel goed gaat als ik stoned en aangeschoten een pil slik.
 
Het concert van the Queens of the stone age volgen we vanaf de grasheuvel aan de zijkant van de Alpha tent. Dit is het eerste concert van Lowlands wat ik nuchter meemaak, en tot mijn opluchting is een rockconcert zonder drugs ook leuk. Het is ook gelijk het laatste concert wat ik nuchter meemaak want na Queens of the stone age zijn de Foo Fighters aan de beurt. Zij spelen om 22.00 en aangezien ik rond 4 uur weer wil kunnen pitten is het de hoogste tijd voor drugs. Ik besluit naar Rob te luisteren en breek het blauwe driehoekje doormidden. Hupsakee, de eerste helft verdwijnt in mijn keeltje. Ik was vergeten hoe bitter XTC ook alweer smaakte, snel een slokje cola tegen de vieze smaak. Cola, ik sta met een glaasje cola bij een Foo Fighters concert. Ik troost me met de gedachte dat ik de priklimonade heb gebruikt om harddrugs weg te spoelen.
 
The Foo fighters spelen goed. Er zijn live betere bands als the Foo fighters, maar hun muziek vind ik zo ontzettend goed dat het me geen reet boeit dat de bandleden af en toe een klein steekje laten vallen. En als ik Dave Grohl, de zanger, bekijk dan mogen we überhaupt blij zijn dat hij nog gitaar kan spelen want volgens mij is hij zo stoned als een aap.
Ondertussen voel ik een lichte tinteling onder mijn hersenpan. Zou het de XTC zijn?
Een paar minuten later is er geen twijfel meer mogelijk, de XTC begint te werken. En hoe! Plotseling knallen warme golven van chemische euforie door mijn hersens. Wow! Ik voel hoe mijn knieën helemaal week worden. En dat van een half pilletje, fucking A! Dikke vette alles overheersende chemische blijdschap! Hier sta ik dan, op een vet concert met mijn allerbeste vrienden terwijl de XTC er stevig in knalt. Het leven kan onmogelijk beter worden. Met een grijns van oor tot oor omhels ik mijn 2 beste vrienden en brul lekker concert hè! Ze kijken een beetje verbaast om, zien mijn blije hoofd en grijnzen vrolijk mee.
 
The Foo Fighter spelen de ene na de andere hit. Learn to fly, D.O.A. Low, the best of you, ze komen allemaal voorbij. Helemaal te gek! Als het leuk is gaat de tijd razendsnel want het concert is afgelopen voordat ik er erg in heb. De XTC raast door mijn hersens. Mijn knieën zijn van was en ik voel me ontzettend blij. Op naar het volgende concert! Met een dikke vette grijns op mijn kop en m’n armen om de schouders van m’n 2 beste vrienden sjokken we naar de Bravo tent. Onderweg voel ik een enorme behoefte opkomen om te praten. Nou ja praten, een lulkick is een betere omschrijving. Dus vertel ik mijn kameraden 10 keer achter elkaar hoe leuk ik ze vind, vertel daarna tig flauwe moppen waar alleen ik om kan lachen en vraag daarna een stuk of 20 keer of ik niet teveel praat. Mijn kameraden vinden me gelukkig wel grappig en niet irritant. Waarop ik toch enigszins bezorgd 10 keer achter elkaar vraag of ik echt niet irritant ben en teveel praat. Je valt enorm in de herhaling maar dat is wel handig vanwege de hoeveelheid hash die we hebben opgerookt zegt één van mijn makkers. Hierop vertel ik ze een stuk of 10 keer hoe relaxed ik ze wel niet vind. Langzaam begin ik te geloven dat de CIA in de jaren 60 en 70 daadwerkelijk XTC als waarheidsserum heeft gebruikt want echt alles wat in me opkomt vertel ik direct een stuk of 10 keer achter elkaar aan iedereen die het horen wil. En als ze het niet horen willen vertel ik het ook.
 
Tot mijn eigen opluchting begint de behoefte om heel veel te praten na een tijdje enigszins af te nemen. De werking van de XTC neemt echter niet af. Omdat ik het idee heb dat de werking redelijk stabiel is slik ik het 2de halfje. In de Bravo tent draait Joost van Bellen. Ondanks de golven van euforie die door mijn hersenpan knallen vind ik Techno en Trance nog steeds geen flikker aan. Maar het feit dat ik bij mijn beste vrienden sta is meer als voldoende om niet over de muziek te zeiken. De lulkick maakt plaats voor een ander XTC fenomeen, malende kaken. Gelukkig heeft één van mijn vrienden een pakje sportlife bij zich, ik bedank hem zeer uitgebreid voor de 2 kauwgompjes omhels hem nog een keer en vertel hem een paar keer achter elkaar hoe tof ik ‘m vind. Misschien wat overdreven voor 2 kauwgompjes, maar niet met een XTC pil in je mik.
 
XTC gebruik valt bij mij nogal op. Mijn kaken malen als een herkauwende koe, en mijn ogen rollen bijna uit mijn kassen. Ik probeer mijn oogleden op standje ‘normaal’ te krijgen maar dat lukt niet. Een korte blik in de spiegel bij het toiletgebouw bevestigd wat ik al vermoede, ik heb een enorme pillenkop. Strakke malende kaken, opengesperde ogen en hele grote pupillen, lekker charmant. Ik vind mezelf er maar agressief uitzien. Maar het tegenovergestelde is waar, wat heb ik een zin om mensen te knuffelen. Dus wandel ik terug naar de Bravo tent om mijn vrienden maar weer eens te omhelzen, dat hebben ze verdiend, de schattebouten.
 
In de Bravotent zie ik dat ik niet bepaald de enige ben die iets meer op heeft als bier en een jointje. Op de één of andere vage manier schept dat een band. Ik wordt aangesproken door een gozer die een broer van Bert Visscher had kunnen zijn. Zo te zien heb je een lekker pilletje op zegt hij. Je lijkt op Bert Visscher antwoord ik. Hij tovert een brede grijns op zijn gezicht waardoor hij nog meer op Bert Visscher lijkt. Hij stelt zich voor als Hans komt uit Dordrecht en heeft vanavond van alles en nog wat door zijn neus laten gieren, en dat is ook aan hem te merken. Hij heeft namelijk een flinke lulkick en door zijn amusante stijl van vertellen begin ik echt te geloven dat ik hier met familie van Bert Visscher van doen heb. Zou Bert weten dat zijn zoon drugs gebruikt? Hij verteld dat hij nooit op vakantie gaat maar dat hij 2 of 3 festivals bezoekt en dan tijdens die festivals ook flink los gaat. Dat herken ik wel. Hans Visscher verteld het ene na het andere mooie verhaal. Zoals deze: Hij was al een week niet thuis geweest omdat hij tijd bij z’n vriendin logeerde en druk bezig was zaken te regelen voor de koop van een nieuwe woning. Vlak voor hij naar huis gaat slaat hij bij de plaatselijke nachtapotheker nog snel een flinke hoeveelheid drugs in voor Lowlands. Hij komt thuis en ziet tot zijn grote schrik dat zijn voordeur geforceerd is en er hangt een briefje of hij zich zo snel mogelijk bij de politie wil melden. Licht zenuwachtig snelt hij naar het politiebureau. Daar aangekomen blijkt de politie een telefoontje van Hans zijn overbezorgde buurvrouw te hebben ontvangen. De buurvrouw had Hans al een week niet gezien en was er van overtuigd geraakt dat hij dood in zijn woning lag. Hans had ook gezien dat de politie zo vrij was geweest om gelijk maar de hele woning te doorzoeken. Dat zal wel komen omdat ik geen onbekende ben van de politie denkt Hans nog (hij wilde niet zeggen waarvoor), maargoed dat ik niks in huis heb liggen. En op dat moment beseft Hans zich dat hij op het politiebureau zit met in zijn jas een flinke voorraad XTC, hash en coke. Oeps. Gelukkig is er geen aanleiding om hem te fouilleren dus mag hij weer vertrekken. Hans heeft geluk gehad. En zo heeft Hans nog veel meer grappige anekdotes en mooie verhalen. Het grootste verschil tussen Hans en Bert Vischer is dat Hans claimt zonder drugs echt heel rustig te zijn. Ik geloof er eigenlijk niks van.
Goh, zegt Hans plotseling, het is de laatste avond dus vanavond maak ik alle drugs op, morgen is het weer tijd voor het normale leven. Maar ik krijg de coke echt niet alleen op, dus als je ook een snuif wilt? Ik denk kort na, wil ik coke? Ik heb nog nooit coke gesnoven. Coke de witte sloper, het goedje waar drugskartels miljoenen mee verdienen, het spul waar al talloze mensen aan ten onder zijn gegaan. Ik vertel Hans dat ik nog nooit coke heb gebruikt. Hans waarschuwt me dat het een verraderlijke drugs is, de high is erg lekker en je hebt enorm de neiging om meer en meer te willen snuiven. Dat is ook de reden waarom Hans het nu op wil maken, als hij het bewaard dan is het risico groot dat hij morgen verder snuift. Ik denk kort na, er zijn zoveel mensen aan ten onder gegaan, maar er zijn ook genoeg mensen die er niet aan ten onder gaan en als Hans het lukt dan lukt mij het ook. Hans haalt een klein wit zakje uit zijn broek en strooit de inhoud op de rug van zijn hand. Hij neemt een flinke snuif waardoor het witte bergje op zijn hand wordt gehalveerd. Hans houd zijn hand voor mijn gezicht, ik duw 1 neusgat dicht en neem een flinke haal. Het witte bergje wat op Hans zijn hand lag zit nu in mijn neus. Fuck hee, ik heb coke gesnoven. Hans kijkt me aan en grijnst ala Bert Visscher. Goeie shit hè zegt hij. Ik denk even na, goeie shit? Eigenlijk voel ik helemaal niets. Nou ja, ik voel wel wat. Ik heb weer dat slappe gevoel in mijn knieën en mijn ego groeit tot onmogelijke proporties. IK IK IK, dat is wat er door mijn hoofd spookt. Wat deed jij nou net? vraagt een vriend van me. Zag ik dat goed, was je iets aan het snuiven? Ja coke, antwoord ik zo nonchalant mogelijk. Coke? Verder alles goed met je? Ja hoor, ik voel me prima antwoord ik. Ik voel me ook prima. De euforie van de XTC is naar de achtergrond verdwenen en ik voel me nuchter en erg zelfverzekerd. Eigenlijk irriteert me dat mateloos. Het zelfverzekerde stoort me, het doet me aan speed denken, ik ben te zelfverzekerd, een beetje agressief zelfs. Omdat mijn kameraden schoon genoeg hebben van de Trance en techno willen ze even bij de India tent kijken.
 
Ik bedank Hans voor de kennismaking met de witte sloper om daarna richting de India tent te marcheren. Onderweg stoor ik me mateloos aan de mensen die niet snel genoeg voor me aan de kant gaan. Aan de kant! Ik wil erdoor! IK!IK!IK!
Nu weet ik weer waarom ik speed troep vind, ik kan niet zo goed tegen de enorme ego-boost. Van nature heb ik al een reusachtig ego en dito zelfvertrouwen, dat is een familietrekje. Op verjaardagen en andere familiebijeenkomsten heeft de één nog spectaculairdere avonturen beleefd als de ander, en wie het hardste schreeuwt heeft het woord. Baron von Münchhausen is in vergelijking met mijn familie de bescheidenheid zelve. Ik moet altijd geweldig lachen om de losgeslagen bende luidruchtige ooms en tantes die elkaar proberen af te troeven met de geweldige avonturen die ze hebben meegemaakt. Zelfs een doodsimpel bezoekje aan de tandarts wordt op zo’n manier verteld dat het lijkt alsof de oom in kwestie een heroïsche strijd op leven en dood heeft geleverd.
Coke werkt gelukkig niet zo lang dus ik besluit me rustig te houden en de rit uit te zitten totdat ik me niet meer zo verheven voel boven het plebs. Na een krap uur voel ik me weer een stuk bescheidener. De coke-arrogantie maakt plaats voor XTC blijdschap. De pil is dus nog niet uitgewerkt, wat een mazzel.
De XTC euforie wordt echter voor een tweede keer naar de achtergrond verdreven als me plotseling iets te binnen schiet. Ik heb ooit eens tegen mijn vriendin gezegd dat ik nooit, maar dan ook echt nooit coke ga proberen. Mijn schatje gaat echt niet moeilijk doen over het feit dat ik toch coke heb gebruikt. Maar ze zal het niet leuk vinden dat ik iets glashard beweer en beloof, en die belofte blijkt later geen zak waard te zijn. Wat ben ik toch een enorme hufter. Ik vertel het aan één van mijn beste vrienden. Ja zegt hij, dat klopt, tegen ons heb je ook al eens gezegd dat je echt noooooit coke ging proberen. Shit wat voel ik me een oetlul, ik kan nu wel een ego-boost gebruiken. Ach maak je niet druk zegt hij, het zag er alleen wel een beetje suf uit hoe je midden op de dansvloer effe je neus vol duwde. We hebben net even kort overlegd, als je verslaafd raakt dan komen we met z’n allen langs om je helemaal total-loss te slaan. Beloofd? Vraag ik. Dat is beloofd antwoord hij.
 
In de India tent wordt redelijk goede muziek gedraaid dus daar blijven we hangen. Ik vermaak me nog opperbest, zolang ik niet teveel aan mijn coke avontuur denk. Het is ruim na vieren als ik merk dat de XTC snel in kracht afneemt. Sommige van mijn vrienden zijn zo stoned en dronken dat ze nauwelijks de ogen open kunnen houden. Iedereen is het erover eens dat het tijd wordt om Lowlands 2005 af te sluiten. Op naar de friettent voor een gepaste afsluiting van het ongezondste maar ook tofste weekend van het jaar. Terwijl mijn kameraden allerlei vette troep in hun nek drukken rook ik een hashjointje, dan kan ik dadelijk tenminste lekker slapen.
Met een dikke rookwolk rond mijn hoofd evalueer ik voor mezelf Lowlands 2005. Dankzij Lowlands kan er weer 5 jaar van mijn levensverwachting af, maar het was het zeker waard. Goede beginnende bands, goede gevestigde namen, lekker weer een strakke organisatie en een uitstekende sfeer, dat was voor mij Lowlands 2005.
 
Uittro:
Maandagavond heb ik met lowlands nog in de botten mijn vriendin gebeld en alles opgebiecht. Ze was BOOS! Heeeeeel erg BOOS! En teleurgesteld. Gelukkig hebben we het uitgepraat. Ik hoop dat ik dit soort telefoongesprekken kan reduceren tot 0, want een gezellig gesprek was het niet.
Woensdagavond heb ik getraind. Poe hee, werd ik eventjes geconfronteerd met mijn weekendje drugsgebruik. Als je vooruitgang wilt boeken in je sport dan moet je dit soort weekenden vooral niet te vaak doen. super blij
 
Volgend jaar gaan we weer naar Lowlands. En dan neem ik mijn vriendin mee, kan ze me slaan als ik weer op de dansvloer coke sta te snuiven super blij
 
#29
floris2
Power Bull ~ The Manimal! ~
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/14 23:07:41 (permalink)
0
ORIGINAL: lauw

Thanx!
 
@ Floris: nieuwe avatar? Je hebt echt een dikke vette onderrug! Is de rest van je posterior chain ook zo dik (billen, hams, kuiten) wat deadlift je?

 
Je ging naar Lowlands op universiteitsniveau en je komt terug met LTS zwakstroom. Je ging naar Lowlands als lid van de Brabantse Atoomfysica Vereniging en je komt terug als Helmond Sport supporter.

super blij super blij super blij geweldig!! super blij super blij
@lauw
foto's van mij staan hier (inmiddels wel weer veranderd weer iets massa en kracht erbij)
http://forum.body-fitness.nl//foto's_van_mij/m_304148/tm.htm
 
deadlift is nu 3*200 (of 1*210)
squat (1*210 Maar zit meer in)
Ik ga volgende week mn nieuwe 1rm bepalen op alle 3 de onderdelen
 
 
#30
Oom Oli
Gare Haan
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/14 23:14:07 (permalink)
0
hahaha, mooi geschreven weer,
maar beetje zonde toch als je goed gaat op een pil er van die coke gaan bij te nemen!
#31
lauw †
Number Two ;-)
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/15 10:03:22 (permalink)
0
ORIGINAL: floris2
deadlift is nu 3*200 (of 1*210)
squat (1*210 Maar zit meer in)
Ik ga volgende week mn nieuwe 1rm bepalen op alle 3 de onderdelen

Aha, dus dat moet ik squaten en deadliften voor een vergelijkbaar dikke rug. Nou, ben ik even blij dat ik voorlopig nog niet hoef te stoppen met trainen :rolleyes: super blij
 
@ Oli: inderdaad, weer wat geleerd. Nu neem ik coke alleen bij het opstaan, voor het trainen en als ik naar m’n schoonouders moet.blij
 
#32
zeekip
Middle Weight
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/15 12:47:24 (permalink)
0
Jammer dat low-lands geen vijf dagen duurde.
 
slijm, slijm
 
leuke verhalen!
#33
lauw †
Number Two ;-)
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/15 18:29:59 (permalink)
0
thanx! leuk om te horen blij
 
ik ben blij dat lowlands geen 5 dagen duurt, zoiets overleef ik niet.super blij
#34
Moob
Bullet Ride *ex top mod*
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/15 19:46:07 (permalink)
0
maf! leuk!
#35
maxem
Middle Weight
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/17 09:36:45 (permalink)
0
Was weer leuk om te lezen Lauw.

#36
R0XXXY
Super Heavy Weight
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/17 13:15:06 (permalink)
0
 Je moet echt gaan overwegen boeken te gaan schrijven lauw super blij
#37
Hessel
Mr. Gigantism
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/17 13:39:42 (permalink)
0
Je vriendin woont toch in Duitsland?

Tof geschreven, echt lachen
#38
DHB
Legitimate Businessman
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/17 23:00:10 (permalink)
0
Schitterend geschreven slotdeel, Lauw!knipoog
#39
Hunterr
Heavy Weight
RE: lauw @ lowlands 2005 2005/09/20 19:55:10 (permalink)
0
Hehe vet verhaal dude blij je hebt echt talent kwa schrijven ik vond je verhaal niet 1 keer saai worden en bleef aandachtig doorlezen en lachen. Stuur je verhalen eens een keer naar wat bekende weblogs wie weet wat er van komt super blij
#40
Page: < 12 Showing page 2 of 2
Jump to:
© 2020 APG vNext Commercial Version 5.0