spinazie gehakt schotel met mozzarella

Author
Helen
Lekker Lang en Lang Lekker
2011/11/05 21:24:36 (permalink)
0

spinazie gehakt schotel met mozzarella

4 personen
 
1 pak bladspinazie (450 gr)
2 el olijfolie
2 tenen knoflook, geperst
300 gr rundergehakt (voor de meesten waarschijnlijk tenenkrommend maar ik had een vegetarische variant)
250 gr cherrytomaten, gehalveerd
700 gr aardappelschijfjes
1 bol mozzarella (125 gr) in plakjes
1 tl gedroogde oregano
ingevette ovenschaal (inhoud 1,5 l)
 
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen.
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook, voeg gehakt toe en bak rul.
Bak 200 gr. tomaatjes 2 minuten mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.
 
Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal. Verdeel de uitgelekte spinazie erover.
Dek af met de aardappelschijfjes, de mozzarella, de rest van de tomaatjes en de oregano.
Bak de spinazieschotel in de oven in 25 minuten gaar.
 
#1

2 Replies Related Threads

    sis
    NO Sissy !!
    Re:spinazie gehakt schotel met mozzarella 2011/11/05 21:37:09 (permalink)
    0
    Hehe, vroeg me al af hoe je dat als vegetariër had opgelost toen ik de topictitel zag. Met veggie gehakt dus. Was het lekker?
    #2
    Helen
    Lekker Lang en Lang Lekker
    Re:spinazie gehakt schotel met mozzarella 2011/11/05 21:51:13 (permalink)
    0
    super blij ja met vegetarisch gehakt dus.. en ondanks dat ik wist dat het vegetarisch was stond ik er nog bij te griezelen toen ik het aan t rullen was.. vies bah
     
    Was lekker maar probeer toch een volgende keer iets anders te vinden voor dat "gehakt"
     
    (btw ben niet vegetarisch, eet alleen geen vlees knipoog)
    #3
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.0