zelfgemaakte eiwittussendoortjes

Author
Guido
Middle Weight
2012/02/15 19:10:06 (permalink)
0

zelfgemaakte eiwittussendoortjes

hey mensen ik heb even een vraagje,
ik zit de laatste tijd een beetje te kijken naar recepten zoals pannekoeken, brownies, repen enz gemaakt van 'nuttige' ingredienten (brinta,havermout,eieren,pindakaas) en heb nu ook wat recepten gevonden met whey erdoor. 
Maar nu het probleem, bij veel van deze recepten wordt er vermeld van doe zolang in de magnetron of zolang in de oven. Maar volgens mij staat er niet voor niets op een pot met whey 'cold processed' omdat de eiwitstructuur kapot gaat bij verhitting (of wat er ook gebeurt). Dit maakt dan de eiwitten in je brownie/reep/watdanook waardeloos of zie ik dat verkeerd?
#1

2 Replies Related Threads

    sis
    NO Sissy !!
    Re:zelfgemaakte eiwittussendoortjes 2012/02/15 19:54:42 (permalink)
    0
    Wellicht heb je hier wat aan: klik 
    #2
    Guido
    Middle Weight
    Re:zelfgemaakte eiwittussendoortjes 2012/02/15 20:20:38 (permalink)
    0
    interessant artikel!
    vond ook nog een thread via google van bodyresource:
    http://www.bodyresource.nl/forum/showthread.php/15292-Behoud-verhitte-whey-zijn-voedingswaarde
     
    Eiwitrepen met whey in de vriezer dan maar.
    #3
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.0